10+1 ok arra,
hogy miért fogyasszunk krill olajat

Alkalmazza a krill olajat a gyógyításnál! Szívre, agyra, erekre, bőrre, allergia ellen minőségi Omega-3.

  1. A krill olaj tiszta, természetes és hatékony „vegyület”, szennyeződésektől mentes.

  2. A krill olaj forradalmian új forrása a szervezet számára nélkülözhetetlen Omega-3 zsírsavaknak.

  3. A krill olaj aktív hatóanyaga a kivételesen erős antioxidáns, az asztaxantin. A krill olaj antioxidánsai egy kísérletben 48-szor hatékonyabbnak bizonyultak, a halolaj hasonló tartalmánál!

  4. Erős gyulladáscsökkentő - Ízületi gyulladások enyhítésére kifejezetten ajánlott krill olajat fogyasztani a különböző mesterséges gyógyszerek helyett.

  5. A krill olaj Omega-3 zsírsavtartalmának köszönhetően egyensúlyba hozza a szervezet koleszterinszintjét: Csökkenti a Rossz (LDL)-koleszterin szintjét, jótékony hatással van a Jó (HDL)-koleszterin szintjére.

  6. A krill olaj fogyasztásával sokat tehetünk a szív- és érrendszer védelméért.

  7. Támogatja a jobb agyi és szellemi működést. A krill olaj segíthet a jobb memória és koncentráció elérésében. A hatékonyabb agyműködés jobb teljesítményt jelent a mindennapokban.

  8. Hozzájárul a hormonháztartás kiegyensúlyozott működéséhez.

  9. Ajánlott gyermekvállalásra készülő pároknak. Pl.: Segíti a meddőség „leküzdését”, Omega-3 zsírsavtartalmának köszönhetően támogatja a magzat egészséges fejlődését.

  10. Jó hatással van a szemre. A krill olaj fogyasztása ajánlott a számítógép előtt dolgozók számára, a látásproblémák megelőzése végett.

10+1. A krill olajnak sokkal jobb a minősége és a bioaktivitása mint a hasonló termékeknek, például mint a halolajnak! Ehhez hozzájön még, hogy a krill olajnak nincs utóíze, nem okoz kellemetlen büfögést sem.

Ide ajánlott továbblépni:

Vissza Oldal tetejére
Itt is rendelhet: 70 / 7733 059

Krill Olaj Jótékony Hatások Krill olaj rendelésRENDELÉS Árak Beszámolók Fizetés / Szállítás
Krill olaj.hu © Minden jog fenntartva