A Bioglan Krill olaj

Az Antarktisz mélységi vizeiben élő vörösrákokból készült Bioglan krill olaj gyártása és képességei.

A Bioglan krill olaj hatékony, könnyen felszívódó omega-3 zsírsav tartalmú termék. Nagyon kicsi, könnyű lenyelni és garantáltan nincs halas utóíze.A Bioglan rákolaj Hagyományos változata, 335 mg krill olajat, plusz 200 mg halolajat tartalmaz. Ez a formula támogatja az ízületeket, az agyat, a szemeket, a szív- és érrendszert, valamint javítja a mindennapos közérzetünket.

A Bioglan krill olaj kapszulák, 80-szor erősebb antioxidánsok, mint mint az 1000 mg-os hagyományos halolajok.

A Bioglan krill olaj tiszta rákolajat tartalmaz, mely az Antarktisz körüli tiszta vizekből származik. A rákolaj tiszta forrása az omega-3 zsírsavnak, biztosítja a hatékonyan felszívódó, eikozapentaénsav (EPA) és dokohexaénsav (DHA) formában kötött foszfolipideket.

A Bioglan krill olaj csak minimálisan és finoman, alacsony hőmérsékleten feldolgozott, így csökkentve az oxidáció veszélyét, amit a rákolaj barnás árnyalata jelez.

A Bioglan rákolaj élénk piros színű a rövid, kétlépcsős folyamatnak - a fedélzeten elvégzett, gyors enzimatikus feldolgozási folyamatnak és a finom SFE kivonatolásnak - köszönhetően. 

A Bioglan krill olaj kivételesen nagy mennyiségben tartalmaz asztaxantint, egy természetes antioxidánst, mely rendkívüli hatékonyságáról ismert. Az asztaxantin védi a Rimfrost szublimálást a további oxidációtól és megőrzi a tiszta piros színt.

A krill frissességét az azonnali és finom feldolgozási eljárás garantálja, mely már a fedélzeten elkezdődik a krill-gyűjtésre kifejlesztett edényben, a “Juvel”-ben. A krill frissessége és a gyors, fedélzeten történő feldolgozás megelőzi a nyersanyagok okozta hidrolízist és az oxidatív károsodást, , amik nem megfelelő módszer esetén kellemetlen és égető ízt adnak a terméknek. Ezeknek a folyamatoknak köszönhetően a Bioglan krill olaj jellegzetesen szagtalan, egy csipetnyi friss kagyló illattal. Ahogyan annak lennie kell!

Ide ajánlott továbblépni:

Vissza Oldal tetejére
Itt is rendelhet: 70 / 7733 059

Krill Olaj Betegségekre RendelésVÁSÁRLÁS Krill olaj Vélemények Szállítás / Fizetés
Krill olaj.hu © Minden jog fenntartva