Az Antarktiszi krillek - Vörösrákok

Az antarktiszi vörösrákok megismerése. A vöröskrill olaj magas koncentrációja és erős antioxidáns hatásai.

A krillek (Euphausia Superba) apró rákfélék, melyek hasonlítanak a garnélarákra és a legnagyobb mennyiségű biomasszát alkotják a tengerekben. A krillek a világ valamennyi óceánjában megtalálhatók, az Antarktisz körüli vizekben kifejezetten nagy mennyiségben.
Az Antarktisz ökoszisztémájának kulcsfontosságú fajai, melyek olajokban és fehérjében gazdag fitoplanktonokkal (algákkal) táplálkoznak.

Krill olajA táplálkozási lánc alján helyezkednek el. Egy bálna akár 3000-3500 kg krillt is elfogyaszt egy nap, de nekünk naponta csupán egy vagy két kapszulára van szükségünk, hogy óriási változást tapasztaljunk egészségünkben.

Ezek az apró rákfélék a legfőbb forrásai az omega-3 zsírsavaknak, azoknak esszenciális zsírsavaknak, melyek fontosak a szívünknek, az agyunknak, a bőrünknek és az ízületeinknek.
A lenmag, a hidegvízi halak és a halolaj is tartalmaz omega-3 zsírsavakat, de a krill olaj a legújabb felfedezett, mely számos előnyt tartogat még ezen kívül.

A krill olaj magasabb koncentrációban tartalmazza a létfontosságú zsírsavakat, mint a halolaj, tehát kisebb napi adagban is azonos hatásokat biztosít. A krill olajban az omega-3 zsírsavak már eleve kapcsolódnak a zsírmolekulákhoz, mint a testünkben lévők - foszfolipidek -, tehát “használatra készek” és nincs szükségük semmilyen kémiai átalakulásra.
Ez lehet az oka, amiért a krill olaj annyira hatékony a gyulladáscsökkentésben, a koleszterin- és a trigliceridszint csökkentésében.

A tanulmányok kimutatták, hogy a krill olaj támogathatja a szív és az agy egészségét, valamint a látást, mint más omega-3 zsírsav források, továbbá csökkenti a gyulladásokat és a fájdalmat, különösen az ízületeknél. Enyhíti a PMS testi és lelki tüneteit, emeli az energiaszintet és fokozza a mentális frissességet. Nem rossz egy apró rákfélétől!

És mi a legjobb?  Nincs halas utóíz, se böfögés!

A krill olaj tartalmaz asztaxantint is, egy erőteljes antioxidánst, melytől a rózsaszín színét is nyeri. A vizsgálatok szerint a krill olaj jóval koncentráltabb antioxidáns forrás, mint az E-vitamin, a lutein vagy a likopin.

A tudósok becslése szerint több mint 500 millió tonna krill halad át az óceánokon. A biomasszájuk (élő anyagokból képződött massza) nagyjából kétszerese a Földön élő összes emberének.
Az év bizonyos szakában a krillek olyan hatalmas rajokat alkotnak, melyeket még az űrből is látni lehet! De nekik is szükségük van védelemre.

A krillek begyűjtése, aminek révén Ön is hozzájuthat a Bioglan Krill olajhoz, az Egyezmény az Antarktisz Tengeri Élővilágának Védelméről (CCAMLR) szerint van szabályozva. Ebben meghatározzák a kifogható mennyiség határát és csak a megfelelő jogosultsággal rendelkező vállalatoknak engdélyezik a krillek begyűjtését.A garnélaszerű tengeri élőlényekből kivont krill olaj tiszta és koncentrált formában is elérhető, nagyon hasznos mindenkinek a jó közérzethez. Bár sokban hasonlít más halolajakhoz, a krill olaj más kiváló tulajdonságokkal is rendelkezik. Sajnos azok, akik bármilyen tengergyümölcseire allergiásak, nem fogyaszthatják ezt a fontos tápanyagokat - omega-3 zsírsavak, asztaxantin és kolin - biztosító terméket. Számos előnnyel rendelkezik az egészség szempontjából, mely az emberek nagy részének kellemes meglepetést okoz.

 

Ide ajánlott továbblépni:

Vissza Oldal tetejére
Itt is rendelhet: 70 / 7733 059

Krill Olaj Jótékony Hatások Krill olaj rendelésRENDELÉS Árak Beszámolók Fizetés / Szállítás
Krill olaj.hu © Minden jog fenntartva