A krill olaj összetevői

Könnyen felszívódó Omega-3 zsírsavak és asztaxantin tartalom a krill olajban. Hatékonyabban a halolajnál!


A krill olaj mindennapos fogyasztása bőséges omega-3 zsírsavat, foszfolipideket és antioxidánsokat biztosít, melyek biztonságosak és hatékonyak - fogalmaz az Institute Aker Biomarine egyik új tanulmánya.
A krill olaj hatásai az immunrendszerre hasonlók, mint az ezüstkolloid oldatnak.

A krill olaj, mint a halolaj, tartalmazza mindkét omega-3 zsírsavat, az eikozapentaénsavat (EPA) és dokohexaénsavat (DHA), de eltérő formában kapcsolja össze őket. A halolajban ezek az omega-3 zsírsavak triglicerid formában vannak jelen, míg a rékolaj duplaláncú foszfolipid szerkezetben tartalmazza őket. 

Az emberi testben a zsírok a sejtjeinkben szintén foszfolipid formában találhatók. A foszfolipid EPA részéhez kapcsolódik egy molekula, az asztaxantin, mely rendkívül hatékony antioxidáns.

A krill olajban lévő EPA és DHA  foszfolipid szerkezetének köszönhetően sokkal könnyebben felszívódnak és bejutnak a mitokondriumba (DNS) és a sejtmagba. Az EPA és a DHA mellett a krill olaj tartalmaz egy komplex foszfolipid profilt is, beleértve a foszfatidilkolint, mely gazdag forrása a stresszcsökkentő kolinnak, mely természetes emulgeálószerként működik. A halolaj mindezeket nem tartalmazza.

A foszfolipidek természetes és szerves részei a sejtműködésnek, mivel a sejtfelszíni membránok és a sejtekben lévő membránok szerkezeti alkotóelemei. A foszfolipidek szoros kapcsolatban állnak a májfunkciókkal és az idegrendszer működésével.

A foszfatidilkolin a krill olajban

A foszfatidilkolin meghatározó a lipidek ezen fontos csoportjában. Az is nyilvánvaló, hogy a foszfatidilkolinok szükségesek a magas koleszterinszint csökkentéséhez, a glükóz felvételhez és a glikogén szintézishez.

A foszfatidilkolin az ioncsatornákban található és fontos szerepe van a jeladásban az átvivők kibocsátásával. Előállítja az acetilkolin neurotranszmittert, mely a rövidtávú memória szempontjából tölt be fontos szerepet. Más szóval, a krill olaj javítja a memóriát, a koncentrációt, a figyelmet és az emlékezetet. Arról is beszámoltak, hogy javítja a hangulatot és a rövidtávú memóriát.

A krill olaj 48x erősebb antioxidáns a halolajnál

A krill olaj tartalmaz E-, A- és D-vitamint, valamint kantaxantint, ami hasonlóan az asztaxantinhoz, hatékony antioxidáns. A krill olaj antioxidáns hatásait összehasonlítva az halolaj ORAC (Oxigéngyök Abszorbciós Kapacitás) értékeivel, azt látjuk, hogy 48-szor hatékonyabb, mint a halolaj.

A krill olajban lévő asztaxantin kitűnő védelmet biztosít az ultraviola sugárzás és az UV okozta bőrkárosodás ellen. Az asztaxantin felelős a központi idegrendszer és az agy szabadgyökökkel szembeni védelméért.

Az asztaxantin kivételes hatásairól ide kattintva olvashat többet.

A krill olaj számos antioxidánst tartalmaz, melyek leállítják a szabadgyököket a szervezetben. Ezek a szabadgyökök láncreakciót indítanak el a testben, ami könnyedén károsíthatja a sejteket és akár daganatot is okozhat.
A krill olajban lévő antioxidánsok nemcsak javítják az egészséget, de védenek az egészséget fenyegető veszélyektől is.

A krill olaj fogyasztásakor egyidejűleg Ön meg tudja növelni szervezetének Omega-3 készleteit, miközben jelentősen hozzájárul szervezetének antioxidáns védelméhez is. A krill olaj egyesíti a halolajok és az antioxidáns fekete bogyós gyümölcsök hatásait.

A tengeri világítórákoknak (vörösrákok vagy krillek) kiemelkedően magas a tápanyagtartalma, ami ideálissá teszi őket emberi fogyasztásra. A krill rengeteg táplálkozási előnnyel rendelkezik, tápanyagösszetételéhez képes nagyon alacsony a kalóriatartalma. A tengeri világítórákok megközelítőleg 1-4%-a teljes lipid és 12-16%-a teljes fehérje egységnyi nedves tömegenként.

Ide ajánlott továbblépni:

Vissza Oldal tetejére
Itt is rendelhet: 70 / 7733 059

Krill Olaj Jótékony Hatások Krill olaj rendelésRENDELÉS Árak Beszámolók Fizetés / Szállítás
Krill olaj.hu © Minden jog fenntartva
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók