A krill olaj története

A krill olaj előállítás törénete, az antarktiszi vörösrákok haláaszata. A krill olaj jótékony hatásai a szervezetre.

A krill olaj az egyik legígéretesebb új felfedezés az étrendkiegészítők terén. Apró, garnélaszerű tengeri élőlényekből készül, melyek az óceánban élnek. A tengeri táplálékláncnak majdnem a legalján állnak, de annak ellenére, hogy nagyon aprók, az óceán legnagyobb állatainak fő táplálékai.

A tengeri rákok vagy krillek az óceán különböző szintjein, nagy csoportokban, rajokban úsznak. A vízben kis növényeket és nagyon apró, mikroszkópikus állatokat, zooplanktonokat - algákat - esznek. A nagy rajok vonzzák a nagyobb tengeri állatokat és a madarakat. Ugyanakkor az ember is begyűjti őket fogyasztás céljából, elsősorban Japánban és Oroszországban.

Az 1990-es évek eleje óta halásszák a krilleket és használják fel táplálékkiegészítőkhöz. Ideális Krillolajtáplálékok, mivel jóval magasabb az omega-3 zsírsav tartalmuk, mint a hagyományos omega-3 halolaj étrendkiegészítőké.
A krill alapú étrendkiegészítőkről klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy jelentős előnyökkel rendelkeznek a különböző egészségi problémák széles körénél.

A Krill olaj előnyei

Ezeknek az étrendkiegészítőknek az egyik legnagyobb előnye, hogy bármilyen típusú izom vagy ízületi fájdalom ellen segítenek. Beleértve az ízületi gyulladást és az izmok állapotát is. Emellett az omega-3 segít csökkenteni a szervezetben a gyulladásokat is.

A klinikai vizsgálatok során csökkentette a rossz koleszterin- és a trigliceridszintet a vérben. Ugyanakkor a jó koleszterin szintjét emelte. Ezzel erősíti a szívet és javítja a vérkeringést. Így segíthet megelőzni a szívrohamot, a stroke-ot és más keringési betegségeket.

Egyéb előnyei közé tartozik a görcsoldás, az izomfájdalom enyhítése és a hangulatingadozás mérséklése, mely a női ciklussal is kapcsolatban áll.
A PMS (premenstruációs szindróma) kiküszöbölhető gyógyszerek használata nélkül, a krill alapú étrendkiegészítők segítségével.

Az antarktiszi rák: a krillAz antarktiszi krillről úgy vélik, hogy az egyik legjobb lehetséges omega-3 zsírsav forrás. Az asztaxantin antioxidáns magas koncentrációja számos szempontból javítja az egészségi állapotot. Ez is egy nagyszerű módja annak, hogy erősítsük szervezetünk természetes képességét arra, hogy harcoljon a fertőzések, gyulladások és betegségek ellen.
A hagyományos omega-3 halolajok nem tartalmaznak asztaxantint és feltehetően nem biztosítanak minden olyan előnyt az egészségre nézve, amit a rákolaj.

A rákolaj táplálékkiegészítő szedése könnyű. Termékeinkben a rákolajat nagyon kicsi lágykapszulák formájában találja meg, melyeket étkezéskor vagy akár magukban is be lehet venni.

A krill olaj kapszulák nem halízüek, mint néhány halolajból készült termék, így munkahelyen, közöségben vagy éppen egy találkozó előtt is bátran be lehet szedni. Nem lesz halízünk, nem fogunk felböfögni halszagot.
Próbálja ki az első dobozt most, kattintson a Krill olaj kapszulákért!

A krill olaj tartalmaz dokozahexaénsavat (DHA), eikozapentaénsavat (EPA) és omega-3 zsírsavakat. A DHA döntő szerepet játszik magzati korban az agy és a szem fejlődésében. Csökkenti a magas vérnyomás, a szívroham és más keringési betegségek kockázatát. Csökkenti a vércukorszintet is.

Krill olaj kapszula

Vissza Oldal tetejére
Itt is rendelhet: 70 / 7733 059

Krill Olaj Jótékony Hatások Krill olaj rendelésRENDELÉS Árak Beszámolók Fizetés / Szállítás
Krill olaj.hu © Minden jog fenntartva